Політична реклама

У Львові в таксі з наліпками "Привітне місто" можна розрахуватись карткою

1526 0
7 травня у Львові відзначили кращі компанії таксоморних перевезень наліпками «Привітне місто». Такі наліпки отримують ті таксі, які виконали вимоги до Євро-2012. Відтак, сьогодні 5 компаній таксомоторних перевезень отримали такі наліпки. Вимоги було визначено на засіданнях робочї групи «Таксі»: зокрема, це заборона паління, наявність таксометрів, володіння операторами іноземної мови та інші, повідомили у медіа-центрі «Львів-2012».

 

Наліпки означають, що ці таксі рекомендує місто Львів. Нагадаємо, наразі тривають відзначення ресторанів та готелів. «Впродовж минулого місяця ми моніторили 22 таксоперевізні компанії.

Одне із нововведень у таксі – це можливість розплатитися банківськими картками, підзарядити телефон. Одна компанія навіть нас здивувала – вонив машинах мають безкоштовний wi-fi. В їх машинах машинах є універсальний зарядний пристрій до всіх мобільних телефонів. Цьому навіть іноземці дивуються. Диспетчери цих компаній, які ми сьогодні нагороджуємо, ходили на курси англійської мови у Львівській міській раді. Ми рекомендуємо ці компанії львів’янам та гостям міста, бо вони надають якісний сервіс», - розповів директор департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради Олег Березюк.

«Ми розробили базові вимоги і рекомендації до стандартів роботи таксомоторних перевізників. Ці вимоги стосуються зовнішнього вигляду водія і машини», - розповіла начальник відділу економічного розвитку Львівської міської ради Вікторія Довжик. До таких вимог відноситься: відсутність у салоні зайвої атрибутики, прикрас тощо; наявність інформаційної картки з відомостями про тариф, компанію-перевізника, необхідні телефони, номер автомобіля; наявність бейджика воді; наявність таксометрів; наявність сигнальних вогнів з зеленим та червоним світлом у верхньому правому кутку лобового скла; наявність достатньої кількості карт міста.

Також є встановлений стандарт якості надання послуг та комунікації персоналу з клієнтами: заборона паління; володіння операторами інформаційно-диспетчерської служби англійською мовою на середньому рівні (щонайменше один англомовний оператор на зміну). Як розповів власник таксі «1500» Анатолій Околіта, кожен четвертий водій володіє англійською мовою. Також він сказав, що всі водії кожного дня проходять медичний огляд.

Окрім готелів, ресторанів, таксі, за словами Олега Березюка, наліпками «Привітне місто» будуть відзначати також автозаправочні станції. Нагадаємо, на наліпках, які роздають закладам, що рекомендує місто, зображено новий логотип Львова в рамках реалізації проекту «Привітне місто». Така рекомендація – 2 етап реалізації програми «Привітне місто» робочої групи «Ресторани», завданням якого є відзначити ті заклади, що виконали базові вимоги щодо покращення якості сервісу.

Протягом квітня відбулося кілька засідань робочої групи «Таксі» з підготовки Львова до Євро 2012, участь у якій взяли участь представники компаній таксомоторних перевезень. Під час зустрічей було обговорено базові вимоги до представників таксі у підготовці до проведення чемпіонату. Як зазначили керівники робочої групи, подібні перевірки виконання вимог будуть тривати і надалі, повідомляє Гал-інфо.

Нагадаємо, раніше Твоє місто склало список таксі Львова, де попередньо називають вартість поїздки.   

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!