У Львові в трамваї встановили перший термінал для продажу квитків

5563 1
Термінали власним коштом встановила компанія EasyPay у межах співпраці з ЛКП «Львівелектротранс».
Фото: Данило Васильчак / Львівський електротранспорт / Facebook

Фото: Данило Васильчак / Львівський електротранспорт / Facebook

У львівському трамваї встановили термінал продажу квитків. Про це Tvoemisto.tv повідомив керівник відділу комп’ютерного забезпечення ЛКП «Львівелектротранс» Павло Маковецький.

Читайте також: Перезавантаження громадського транспорту. Що (не)змінить е-квиток у Львові

Один тремінал працюватиме у тестовому режимі. Його встановили у берлінському трамваї, що курсує за маршрутом №3. Як пояснив Павло Маковецький, таким чином хочуть перевірити, як обладнання працюватиме не львівських коліях.

Такі ж термінали планують встановити у тролейбусах і на зупинках, але після того, як їх протестують у трамваї. Термінали власним коштом встановила компанія EasyPay у межах співпраці з ЛКП «Львівелектротранс».

Додамо, що у 2015 році у Львові вже встановлювали термінали для продажу квитків на електротранспорт, але згодом їх прибрали через їх некоректну роботу.

Читайте також: Скільки заробив Львівелектротранс після подорпожчання проїзду. Інфографіка

Зараз вартість квитка на трамвай і тролейбус становить 5 грн. Згодом її пропонують підвищити до 6 грн, а тариф у водія становитиме 7 грн. Вартість проїзду на 90 хв. пропонують встановити на рівні 8 грн (зараз 5,5 грн), місячний абонемент може подорожчати зі 160 грн до 200 грн, а вартість одноразової поїздки з місячним абонементом може змінитися з 4 грн до 5.

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
3 Січня, 2020 17:27
bandera древній вік
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!