У Львові в житловому будинку на вулиці Ковалевської стався вибух. Є потерпілі

3503 0
На місці працюють понад 20 рятувальників.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

На вулиці Софії Ковалевської,3 у Шевченківському районі Львова стався вибух у житловому будинку. Про це Тvoemisto.tv повідомив речник ГУ ДСНС у львівській області Віталій Туровцев.

За його словами, вибух стався на третьому поверсі будинку близько 12.00 год. Внаслідок події постраждали попередньо двоє осіб.

На місці працюють понад 20 рятувальників, які обстежують будівлю і проводять евакуацію мешканців сусідніх квартир. Причини вибуху встановлюються.

Львівські рятувальники оприлюднили відео із місця вибуху у житловому будинку.

На відео видно, як з-під завалів зруйнованої квартири спочатку рятувальники допомагають вийти жінці, а пізніше – на ношах виносять живого старшого чоловіка. 

У Шевченківській райадміністрації додали, що у будинку є 19 квартир, де прописані 34 людини. На місці перекрили подачу газу, відключили електроенергію.

Христина Гоголь

Фото ДСНС Львівщини

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!