Освіта та наука серед пріоритетів у розвитку Львова. Думки експертів та львів'ян

2516 1
На інтернет-порталі Tvoemisto.tv завершили опитування «Чим може пишатися Львів із часів Незалежності?» в контексті розвитку міста та архітектури. Для голосування було також обрано нерепрезентативну вибірку сфер діяльності, які варто розвивати у Львові. Підсумки опитування відображають думку наших читачів, які взяли участь в голосуванні.
фото: geografica.net.ua, eurowine.com.ua, lnu.edu.ua, tvoemisto.tv

фото: geografica.net.ua, eurowine.com.ua, lnu.edu.ua, tvoemisto.tv

Насамперед, у Львові варто розвивати освіту й науку, за цю сферу віддали 50 голосів. На другому місці – міський туризм (13), на третьому – медичний туризм (12), на четвертому – бізнес-туризм (10), на п’ятому – гастрономічний туризм (8).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що львів'яни обрали серед пам’яток, які треба рятувати?

Думка експерта

Юліан Чаплінський, головний архітектор Львова: «Найціннішим залишається інвестиція в освітянську архітектуру. Початий комплекс Католицького університету вже відіграє значну роль в житті міста».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головною невирішеною проблемою сучасного Львова є громадський транспорт. Результати опитування

Холдингу емоцій !FEST Андрій Худо: «Ми вже привабливі для туристів, як гастрономічно так і культурно. Наша кухня дуже багата і цікава. Важливий сам факт, що галицьку кухню творили поляки, євреї, українці, вірмени, греки, австріяки, італійці.

Львів це українське місто з найбільшою кількістю студентів. А цього року їх ще більше, ніж до того. Нам потрібно розвивати освіту. Це хороші інвестиції в майбутнє. І в нашому місті ми вже маємо університет з новими підходами до навчання».

 


Читайте також:
10 Вересня, 2015 11:08
Іван pidru4nik.com.ua/ - шкільні підручники онлайн
pidru4nik.com.ua/lessons/pimsleur1 - шкільні уроки Англійської мови
pidru4nik.com.ua/main/testing - ЗНО тести
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!