Львівським фанам виділили додаткові квитки на матч Україна - Словенія

2600 0
ФФУ виділила львівським вболівальникам ще 840 квитків на матч Україна – Словенія. Львів'янам віддадуть квитки, від яких відмовились словенці.
фото: facebook (Віталій Крутяков), ffu.org.ua

фото: facebook (Віталій Крутяков), ffu.org.ua

Федерація футболу України надала ще 840 квитків для реалізації у Львові на матч до Євро-2016 Україна - Словенія. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський.

«Вболівальники збірної Словенії взяли лише половину своєї квоти, а тому 840 квитків, які залишилися, Федерація передає на Львів. Цієї кількості квитків якраз вистачить для того, аби виконати обіцянки перед обуреними вболівальниками, які у вівторок блокували Стрийську. Люди організувалися та сформували список, за яким у звичний спосіб (заповнені анкети, не більше 4 квитки в одні руки) вони отримають квитки.  Відбудеться це у приміщенні регіональної федерації футболу», - написав Денис Ринський.

Директор «Арени Львів» наголосив, що на цьому можливості стадіону щодо задоволення потреб у придбанні квитків на матч збірної закінчились. Також Денис Ринський попросив більше не закидувати яйцями зачинені віконця кас.

Нагадаємо, 4 листопада, львівські вболівальники перекрили дорогу на вулиці Стрийській, яка веде до стадіону «Арена Львів». Таким чином вони протестували проти схеми продажу квитків на матч плей-офф кваліфікації Євро-2016 Україна – Словенія. А ввечері зачинені віконця кас на «Арені Львів» закидали яйцями. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!