Львів'ян вчитимуть працювати із людьми з інвалідністю. Як долучитися?

1756 0
20-22 травня громадська організація «Інститут Суспільних Ініціатив» запрошує до Бібліотеки №18 (Сенсотека) взяти участь у першому в Україні тренінгу з навиків поводження та правил роботи з людьми з інвалідністю.
фото: gazeta-pokrovskoe-streshnevo.info

фото: gazeta-pokrovskoe-streshnevo.info

Мета тренінгу – поширення терміну та культури «інклюзії» (від англ. inclusion – включення-процес включення усіх громадян до суспільства і насамперед тих, хто має труднощі у фізичному чи розумовому розвитку) серед нашого суспільства та забезпечення комфортного середовища у Львові та області для верств населення, що його так потребують.

Протягом 3-денного тренінгу учасники отримують не лише унікальні знання від найкращих тренерів, а й будуть запрошені до подальшої участі у проекті та вже у ролі волонтерів-тренерів навчати персонал кафе та ресторанів Львівщини елементарним навикам правильного поводження з людьми з обмеженими фізичними можливостям.

Читайте також: ДЦП щастю і успіху не перепона. Історія львівського перекладача

Тренінг є безкоштовним. «Приємно, що наше суспільство розвивається та стає ще більш соціально відповідальним, і з’являються все більше і більше проектів, які покликані забезпечити гідні умови для осіб, які цього потребують з огляду на різні обставини. Цей тренінг та подальша робота волонтерів створює потужну базу для розвитку інклюзивного суспільства у Львові та регіоні, а також заохочує співпрацю й між іншими містами та областями країни», - зазначив лідер ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» Тарас Репицький.

Додаткову інформацію про захід можете знайти за посиланням. Охочі вже можуть подати заявку на тренінг. Контактна особа: Віталій Сергійчук, тел. 0 67 930 75 41, [email protected].

Нагадаємо, навчально-реабілітаційний центр «Джерело» запрошує учнів старших класів, студентів, фахівців та усіх небайдужих стати волонтерами Центру та приятелями дітей та молоді з особливими потребами. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!