У Львові вдруге наклали штраф за самовільну забудову біля ТРЦ «Форум»

1748 0
Будівельні роботи тут почалися у квітні.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Інспектори ДАБК звернулися до прокуратури та Нацполіції з вимогою зупинити незаконні будівельні роботи на вулиці Академіка А. Люльки, 2, що неподалік ТРЦ «Форум». Про це повідомили у міськраді.

Читайте також: У віллі Сонячній у Львові з'явиться музичний центр імені Людвіка Геллера

«За вказаною адресою є три об’єкти нежитлової нерухомості. Два з них на праві приватної власності належать ТОВ «КРАМ-М», ще одне – ТОВ «ФАЙКА». Власне, ТОВ «КРАМ-М» вирішило провести реконструкцію однієї зі своїх будівель, але без потрібних дозволів і документів», – повідомили у міськраді.

Власники, за даними мерії, здійснюють надбудову мансардного поверху із повною заміною покрівлі разом з її несучими конструкціями без отримання вихідних даних для проєктування, в тому числі, і містобудівних умов та обмежень.

Інспекція ДАБК винесла припис зупинити будь-які будівельні роботи до усунення порушень, а також постанову на 81 720 грн штрафу.

«Власники ТОВ «КРАМ-М» вирішили зігнорувати приписи і продовжили самочинні роботи. Тепер на власників уже обох ТОВ чекають штрафи: ТОВ «КРАМ-М» за невиконання вимог оштрафують удруге, на більшу суму – 113 500 грн, а щодо ТОВ «ФАЙКА» складено протокол про правопорушення та штраф на 81 720 грн», – повідомили в Інспекції.

Зазначимо, що, за даними платформи Youcontrol, власником ТОВ «КРАМ-М» є львів'янин Володимир Гавриленко, ще невеличкою часткою володіє Андрій Клим. Компанія спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових будівель, і зареєстроване 4 роки тому. ТОВ «ФАЙКА» зареєстроване 3 роки тому. Власником є Костянтин Варіч. Підприємство займається також будівництвом.

Фото ЛМР

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!