У Львові від коронавірусу помер уже другий пацієнт

7784 0
50-річного чоловіка у важкому стані госпіталізували у лікарню Львівської залізниці.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

На Львівщині помер другий пацієнт, у якого було зафіксовано коронавірусну інфекцію. Про це повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА Андрій Васько.

Читайте також: Перша смерть від коронавірусу: у Львові помер чоловік, який був на апараті ШВЛ

Чоловікові було 50 років. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали вчора вночі, 7 квітня.

Чоловіка доставили у Клінічну лікарню Львівської залізниці у важкому стані з шлунково-кишковою кровотечею, дихальною недостатністю. Незважаючи на зусилля медиків та реанімаційну допомогу чоловік помер.

На Львівщині, за даними ЛОДА, уже у 47 пацієнтів підтвердили позитивний результат тесту на коронавірус. 

Зазначимо, що сьогодні із підозрою на коронавірусну інфекцію в області звернулися ще 24 пацієнти зі Львова, Золочівського, Пустомитівського та Жовківського районів.

На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 85 осіб. У 9-ти пацієнтів стан важкий. Двоє пацієнтів підключені до апарату ШВЛ. 3 пацієнтів одужали.

Читайте також: Серед хворих на Covid-19 на Львівщині є 10-річна дівчинка та 6-річний хлопчик

Нагадаємо, 4 квітня у Львові помер мешканець Львова 1950 року народження, якого госпіталізували у Центр легеневого здоров`я. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали 5 квітня вранці. У чоловіка була важка пневмонія, він був підключений до апарату штучної вентиляції легень. У нього були супутні хвороби, зокрема, цукровий діабет, серцево-судинні захворювання в анамнезі. 

Дві його доньки також госпіталізовані із підозрою на коронавірус в обласну інфекційну лікарню.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!