У Львові від коронавірусної інфекції померла 23-річна породілля

6250 0
Жінка не була вакцинованою. Два тижні лікарі боролись за її життя, вона була у реанімації.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У Центрі легеневого здоров’я у Львові від ускладнень, спричинених коронавірусом, померла породілля. 23-річна жінка потрапила у реанімацію одразу після пологів. Померла учора, 8 грудня. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив генеральний директор Центру легеневого здоров’я Любомир Рак.

«Жінка померла учора, після двох тижнів реанімації. Вона народила дитину, їй провели кесарів розтин у перинатальному центрі. Потрапила у Центр легеневого здоров’я одразу після пологів, у реанімацію», – каже він.

Він додав, що жінка не була вакцинованою, у неї був важкий перебіг коронавірусної інфекції. 23-річна породілля була мешканкою Миколаєва.

Як уточнив Тvoemisto.tv заступник директора з медичної частини Львівського перинатального центру Олександр Сімкін, жінку на 37 тижні вагітності у Львівський обласний клінічний перинатальний центр скерували із Центру легеневого здоров’я через те, що не було серцебиття у плоду.

«У нас вона пробула всього лиш одну добу. У неї було завмирання плоду на 37 тижні. Найімовірніше, це трапилось через важку вірусемію. Жінку потрібно було розродити, під час розродження виникли проблеми, через які довелось її оперувати. Ми прооперували і скерували у Центр легеневого здоров’я через те, що були проблеми з легенями. Це була важка патологія. Завмерла майже доношена дитина», – зазначив він. 

Нагадаємо, що торік у Жовкві померла 28-річна породілля, в якої підтвердили коронавірус. А у листопаді цього року у реанімації клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Львова померла 23-річна жінка на 14-му тижні вагітності. Лікарі рятували її життя близько тижня, однак її стан погіршувався дуже швидко. 

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!