У Львові відбудеться акція «Збережемо первоцвіти». Як долучитись

984 0
Львів’ян просять не купувати рідкісні види перших весняних квітів та повідомляти про незаконну торгівлю поліцію або Муніципальну варту.
Фото: прес-служба ЛОДА

Фото: прес-служба ЛОДА

Сьогодні, 7 березня, о 14:30 біля міської Ратуші відбудеться другий етап еко-акції «Збережемо первоцвіти», інформує прес-служба ЛМР.

Таким чином еко-активісти хочуть нагадати львів’янам про необхідність берегти довкілля та раціонально використовувати рослинні ресурси.

Читайте також: Як відрізнити червонокнижні первоцвіти на львівських ринках

«Сподіваємося на підтримку мешканців та на те, що ця акція надихне нас не купувати первоцвіти та подарує можливість милуватися красою цих чудових квітів наступним поколінням», – зазначили у департаменті містобудування, який разом із Львівським міським дитячим еколого-натуралістичним центром та ГО Zахист» організовують акцію.

Мешканцям Львова даруватимуть паперові квіти з агітаційними листівками із закликами не зривати, не продавати та не дарувати первоцвіти, більшість із яких занесені до Червоної книги. 

У департаменті містобудування скерували звернення до ЛКП «Муніципальна варта» та районних відділів поліції щодо запобігання торгівлі первоцвітами.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!