У Львові відбудеться архітектурний фестиваль «Вежа». Програма

2818 0
Фестиваль триватиме з 27 червня по 3 липня.
Фото: lookmytrips.com

Фото: lookmytrips.com

Цього тижня у Львові стартує другий Міжнародний фестиваль української архітектури «ВЕЖА: Де?Конструкція», який присвятять пошуку конструктивного діалогу поміж мистецтвами.

Читайте також: У Львові відкрили масштабну виставку про ангелів. Фото

Під час фестивалю відбудуться заходи, приурочені 140-річчю Казимира Малевича, 100-річчю з дня смерті Івана Левинського, дискусія на тему «Місто і Спадщина».  

За словами голови Львівської обласної організації Національної спілки архітекторів України Богдана Гоя, у межах фестивалю відбудеться архітектурний кінофестиваль, інтелектуальні круглі столи, виставка найкращих дипломних проектів архітектурних навчальних закладів Львова і художніх інсталяцій мистецьких інституцій міста, проектний семінар (макетний воркшоп), архітектурні квести по Львову, авторські лекції, екскурсії новобудовами Львова, святкування дня Архітектури України на відкритій сцені біля Порохової вежі тощо.

Фестиваль триватиме з 27 червня по 3 липня. Урочисте відкриття запланували на 28 червня о 11:00 у Пороховій вежі (вул. Підвальна, 4). Організовує фестиваль Львівська спілка архітекторів.

Читайте також: У Львові оголосили Рік архітектора Івана Левинського

Вперше фестиваль української архітектури «ВЕЖА: пошук ідентичності» відбувся торік і був присвячений 110-річчю від часу створення першого громадського об’єднання архітекторів у Львові.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!