У Львові відбудеться сніданок з організаторами Leopolis Jazz Fest. Де подивитися

2017 0
Усі охочі можуть подивитись сніданок онлайн та на Facebook-сторінці Tvoemisto.tv.
Фото: forbes.net.ua

Фото: forbes.net.ua

У вівторок, 26 червня, відбудеться сніданок BreakWest, організований юридичною компанією Ейч.Ді.Партнерз, із Олексієм Коганом та головною директоркою Leopolis Jazz Fest Наталією Горбачевською. Тема сніданку: «Про музику, джаз та життя». 

Модератор зустрічі - Володимир Глащенков, керуючий партнер компанії HD Partners.

Усі охочі можуть подивитись бізнес-сніданок онлайн та на Facebook-сторінці Tvoemisto.tv.

Початок трансляції – о 10:00, 26 червня. 

Читайте також: Все буде Step by step. Олексій Коган про Leopolis Jazz Fest

Більше інформації про попередні бізнес-сніданки дивіться за посиланням.

Довідка.

Leopolis Jazz Fest – міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно проходить у Львові в останні вихідні червня. Щорічно його відвідує близько 100 тисяч гостей. 2016 року Leopolis Jazz Fest був визнаний поважним британським виданням The Guardian одним з найкращих джазових фестивалів Європи.

До 2017 року фестиваль називався Alfa Jazz Fest. Після кількарічних протестів активістів проти реклами бізнесів російської Alfa Group «Альфа-банк» відмовився від титульного спонсорства, і назву фестивалю змінили. Та головні речі залишились незмінними, зокрема команда: креативним директором фестивалю є Олексій Коган, музикант і радіоведучий, знавець джазу та почесний амбасадор Львова та головна організаторка та директорка Leopolis Jazz Fest Наталія Горбачевска. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!