Львів'ян запрошують на благодійний пікнік просто неба

1964 0
Пласт організує захід у Шевченківському гаю.
фото: prolviv.com

фото: prolviv.com

15 червня Національна скаутська організація України Пласт розповість про свою діяльність у Шевченківському гаю. Подію організують у продовження Благодійного вечора, який пройшов у грудні 2017-го, повідомляється на офіційному сайті Пласту.

«Тоді нам вдалося виручити 399 тисяч гривень. Сьогодні ми хочемо знову зустрітися з друзями Пласту, щоб розповісти про діяльність організації за цей період, що зроблено в окремих наших проектах. Прозвітувати, так би мовити», – говорить голова осередку Пласту у Львові Матвій Дух.

Читайте також: 1500 пластунив розклали табір поблизу Львова. Фото

Під час заходу Матвій Дух презентуватиме хід реалізації проектів Пласту, зокрема модернізації осередків для занять з дітьми, створення методичного центру Пласту та пластової оселі в містечку. Окремим пунктом пікніка стане благодійний «тихий» аукціон, де серед лотів будуть пластові активності: участь у змаганнях з гандболу, мандрівки, парапланеризм тощо.

Також захід відвідають віце-ректор УКУ Мирослав Маринович та дружина міського голови Львова Катерина Кіт-Садова.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!