У Львові відбудеться фестиваль «Галицькі самоцвіти». Програма

1912 0
З 26 до 28 березня Львів приймає Всеукраїнський вокально-інструментальний фестиваль «Галицькі самоцвіти», який проходитиме у Будинку органної та камерної музики, а також у Львівському державному Палаці естетичного виховання учнівської молоді. На Фестивалі очікують учасників з усієї України.

28 березня усіх охочих запрошують долучитись до виконання Молитви за Україну «Боже, великий, єдиний», яка відбудеться о 10.00 год на площі Ринок. Разом з учасниками фестивалю Молитву виконуватиме муніципальний хор «Гомін».

27 березня, п’ятниця, (конкурсний день):

Інструментальний жанр — Будинок органної та камерної музики,  вул. Степана Бандери, 8.

Вокальний жанр (народний, академічний спів) — Будинок органної та камерної музики,  вул. Степана Бандери, 8

Вокальний жанр (естрадний спів) — Львівський державний Палац естетичного виховання учнівської молоді , пл.Петрушевича, 2.

28 березня, субота:

10.00 Співочий захід. Місце проведення - пл. Ринок. Виконання Молитви за Україну «Боже, великий, єдиний» музика Миколи Лисенка, слова Олександра Кониського. Виконує Львівський муніципальний хор “Гомін” та учасники фестивалю.

12.00-14.00 майстер-класи:

Естрадний спів - Софія Федина, українська співачка, лауреат всеукраїнських та міжнародних фестивалей, головна лемкиня світу, голос львівського Євромайдану.

Народні інструменти - Любомир Кушлик, музикознавець та відомий львівський фольклорист. Будуть представленні, з демонстрацією їх звучання, українські народні музичні інструменти: трембіта, різновид сопілок, теленки, дримби, окарини, цимбали та інші музичні інструменти. Учасники зможуть за 2 хвилини опанувати деякі інструменти , організувавши імпровізаційний оркестр.

16.00 — 19.00 Гала-концерт, урочиста частина та нагородження. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!