У Львові відбудеться фестиваль про любов і ненависть до міста

1806 0
Наступного місяця, 22-24 липня, у львівському парку Горіховий гай відбудеться фестиваль Urban Exploration Lviv Fest 2016. Організатори оголосили прийом заявок і повідомили, що тема цьогорічного фестивалю – любов і місто.
фото: cultprostir

фото: cultprostir

«Urban Exploration Lviv Fest 2016 буде про любов і ненависть до міста, відчуття себе в ньому; фрагменти вулиць, неба, вікон, вокзалів та автостанцій; логістику любові у під'їздах старих кварталів і ліфтах бетонних коробок у спальних районах. Не оминемо питання ЛГБТ, нацменшин і людей з обмеженими можливостями», – розповідає організаторка фестивалю Анаід Агаджанова для cultprostir

Фестиваль охоплюватиме три блоки.

Перший - Наші стосунки - це архітектура - блок присвячений правам людини, зокрема проблеми адаптації вимушених переселенців; люди з обмеженими можливостями (передбачена лекторно-дискусійна платформа та серія адаптованих показів для людей з вадами слуху/зору і ми будемо надавати перевагу проектам, саме такого спрямування); лгбт; арт-терапія.

Другий блок охоплюватиме  різні форми любові - архітектура, урбаністика, лендарт, презентації проектів вдосконалення міського простору, оригінальні культурно-мистецькі ініціативи. 
Третій блок - Мертвою зоною блукає хижий звір.   Його учасники зосередяться на  літературі, музиці, візуальній експозиції, театрі.

Територія фестивалю включатиме 6 різних локацій, зокрема - основний зал, холл, дах, експозиційна веранда, сцена біля озера, арт-подвір'я.

До участі у фестивалі приймаються проекти лекції, воркшопи, презентації, театральні постановки, кінопрограми, виставки, інсталяції, перфоманси, тематичні театральні/літературні/музичні атракції). Надіслати їх необхідно за адресою: [email protected]

У заявці обов'язково необхідно вказати такі дані:
- ініціатор проекту (піп/псевдонім+ лінк на сторінку у соцмережах, контакти – номер телефону)
- історія та мета (бажано у вигляді портфоліо+презентація)
- тематичний блок з вище перерахованих
- технічний райдер або перелік потреб (матеріали для створення/оформлення/розміщення стосується учасників візуальної експозиції та воркшопів), побажання по локації - відкритий/закритий простір, час доби, акустика/шумоізоляція, підсвідка, тощо. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!