У Львові відбудеться форум «Креативний прорив». Де подивитися

2356 0
Спеціальний гість – Чарльз Лендрі – всесвітньо відомий британський фахівець із розвитку міст та автор книги «Креативне місто».

9 та 10 березня у Львові відбудеться форум «Креативний прорив», який об’єднає креативних людей із усієї країни, задля творення «Міста 3.0» – моделі креативного, соціально відповідального партисипативного міста.

Форум – шанс вивести дискусію про роль творчості та креативу в контексті розвитку міста на якісно новий рівень. У межах Форуму відбудуться як сфокусовані дискусії щодо напрямків розвитку креативного міста, так і практична частина зі всіма учасниками.

Спеціальний гість – Чарльз Лендрі – всесвітньо відомий британський фахівець з розвитку міст, автор книг з міського розвитку, серед них – книги «Креативне місто».

Детальнішу інформацію щодо форуму та зустрічі з Чарльзом Лендрі можна знайти на Facebook-сторінці події. Стежити за актуальними новинами можна на сторінці Інституту міста та ГО «Креативне місто Львів».

Tvoemisto.tv транслюватиме форум на сайті та на сторінці у Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!