Глава УГКЦ Блаженніший Святослав їде до Львова на Форум. Де подивитись онлайн

2278 0
У Форумі візьме участь Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.
фото: Дем’ян Лінник

фото: Дем’ян Лінник

Із 8 по 10 червня у Львові відбудеться «Форум молодіжних лідерів та душпастирстів», за участі священиків та лідерів молодіжних рухів УГКЦ та РКЦ із усієї України. Про це повідомляють у Патріаршій комісії у справах молоді УГКЦ.

У Форумі візьмуть участь Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав, єпископ-помічник Львівської Архідієцезії РКЦ Едвард Кава OFMconv та понад 100 учасників із усієї України.

 

Програма 

Програма заходу передбачає панельні дискусії та спільну зустріч Отця і Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава з відповідальними за працю з молоддю в єпархіях УГКЦ і РКЦ.

Переглянути відкриття Форуму можна буде у п’ятницю, 8 квітня, з 14:00 до 15:30 на сайті Tvoemisto.tv та на Facebook-сторінці сайту.

У суботу, 9 червня, об 11:00 Tvoemisto.tv транслюватиме дискусію «Як Церква на потреби і очікування молоді відповідає і може відповісти».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!