У Львові відбудеться Форум ветеранОК, на який з'їдуться захисниці із різних міст

1295 0
Кожна ветеранка намалює картину, яка ляже в основу принту для спеціальної шовкової хустини.
Фото: Ua.news

Фото: Ua.news

26-27 вересня у львівському Будинку воїна на вулиці Короленка відбудеться Форум ветеранОК. Там зберуться понад 30 ветеранок зі всієї України: з Києва, Ірпіня, Черкас, Новоград-Волинського, Одеси, Щастя, Луганщини, Вінниччини та Львівщини. 

Метою Форуму є згуртувати жінок, які пройшли війну, а тепер повертаються до звичного життя та борються з численними турботами. А також допомогти їм у вирішенні проблем, пов’язаних із самореалізацією, комунікацією, психологічною реабілітацією.

«Ми будемо мати дуже насичену, цікаву і нестандартну програму. Наприклад, у панелі  щодо самореалізації серед гостей – співачка Оксана Муха. Також буде кілька спікерів-ветеранів, які започаткували успішну власну справу і є прикладом для інших. Будуть і бесіди з відомими жінками-лідерками», – зауважила голова Першого жіночого ветеранського простору «Рехаб» Марія Петришин.

Форум ветеранОк матиме також інтерактивну програму. Зокрема, дівчата візьмуть участь в спеціальній екскурсії центром Львова у пошуках левів, а також матимуть змогу самостійно виготовити шоколадний символ міста. Окремим заходом буде спільна подія з соціальним ательє «Lady Di atelier».

Кожна ветеранка з допомогою психолога намалює невелику картину, а зображення всіх робіт разом ляжуть в основу принту для спеціальної шовкової хустини заходу. Вони стануть символом Форуму і кожна із ветеранок отримає роботу у подарунок до Дня захисника України.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!