У Львові відбудеться громадське слухання про розроблення плану одного з районів на Рясне-2

2567 0
З 18 березня 2016 року по 18 квітня 2016 року у Львові триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території у районі проїзду Автобудівельників (Рясне- II). Про це інформують у прес-службі міськради. Львів’ян просять залучатися до обговорення.
фото: korupciya.com

фото: korupciya.com

У проекті опрацьовано планувальне рішення використання та території площею 70 га. Розрахунковий термін реалізації ДПТ – орієнтовно 10-15 років. Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради,  розробником — ФОП Ю.М. Столяров.

06 квітня 2016 року відбудеться публічне представлення згаданої документації.

Пропозиції мешканці міста можуть подавати до 18 квітня 2016 року через Центр надання адміністративних послуг до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, каб.539, тел. 032 297 57 63. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій — Файфурка О. С.

Місце проведення громадських слухань: великий сесійний зал Львівської міської ради (каб. 202), м. Львів,пл. Ринок, 1. Початок о 17.00 год.

Довідка: згідно із Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції до проектів містобудівної документації на місцевому рівні мають право надавати: повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!