У Львові відбудеться хакатон Garage48 Empowering Women - Estonia 100 Edition. Де подивитися

1714 0
48-годинний хакатон має на меті передусім надихнути жінок піти шляхом підприємництва і посприяти різноманітності в галузі IT.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Із 2 по 4 листопада у Львові відбудеться хакатон Garage48 Empowering Women - Estonia 100 Edition. Цього разу це буде спеціальний захід Estonia 100 Edition, присвячений 100-річчю Республіки Естонія.

Упродовж двох днів, учасники хакатону формуватимуть команди, які зможуть розраховувати на підтримку місцевих і зарубіжних менторів, до яких можна буде звернутись за порадою. Попередньо на участь у хакатоні зголосились Ragnar SassAndrew PavlivJaanika MeriloKris Kosyk, Kristina Lillemets, Eva-Maria Kangro та багато інших.

Захід збере понад сто візіонерів, розробників, дизайнерів, маркетологів, стартаперів з України та інших країн, котрі впродовж 48 годин працюватимуть над розробкою продуктів від інноваційної ідеї до робочого  прототипу.

Усі готові проекти презентують у неділю на фіналі, і найкращі команди отримають винагороди, котрі дадуть змогу продовжити розробку своєї ідеї. 

Організаторами хакатону є N-iX, Garage48 та фундації Archimedes Foundation. Деталі заходу можна знайти на сайті. Зареєструватись та придбати квитки можна за посиланням.

Tvoemisto.tv транслюватиме фінальний пітчинг Hackathon at N-iX із 17:00 до 20:00. Трансляцію можна буде переглянути на сайті Tvoemisto.tv, Facebook-сторінці та Youtube-каналі.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!