У Львові відбудеться хакатон із соціального підприємництва. Деталі

2196 0
У Львові такий хакатон проведуть 29-30 вересня в Українському католицькому університеті.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У межах проекту «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін з ініціативою “знизу”» відбудеться дводенний хакатон по соціальному підприємництву у різних містах України. У Львові такий хакатон проведуть 29-30 вересня в Українському католицькому університеті. Про це у коментарі для Tvoemisto.tv повідомила координаторка проекту Тетяна Левківська. 

Учасники зможуть пропрацювати свої бізнес-ідеї та стартапи разом з менторами. За словами Тетяни Левківської, навіть якщо учасник прийде без команди, але з ідеєю, то йому допоможуть сформувати команду з іншими учасниками. Реєстрація почнеться наприкінці серпня - на початку вересня, про деталі можна дізнатися на сайті проекту.

Читайте також: «Вудка замість риби. Що таке соціальний бізнес та чому ним займаються у Львові»

Охочі навчитись соціальному підприємництву муситимуть пройти відбір. За словами організаторів, журі зважатиме на наявність ідеї для бізнес-проекту та мотивацію.

У кінці листопада та у лютому наступного року майбутні соціальні підприємці зможуть пройти 3-місячну акселераційну програму, яка передбачає роботу в Києві. Найкращі учасники цієї програми матимуть змогу поїхати до Литви та Латвії та повчитися там соціальному підприємництву, а також дізнатися про можливості фінансування своїх проектів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!