Центральними вулицями Львова пройде хода до 101 річниці ЗУНР. Чи перекриватимуть рух

2127 1
Колону почнуть формувати о 12:45 на площі перед університетом Франка.
фото: buki.com.ua

фото: buki.com.ua

У п’ятницю, 1 листопада, у Львові урочистою ходою відзначать 101-шу річницю проголошення ЗУНР та вшанують Січових Стрільців і вояків УГА. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Хода пройде від університету імені Івана Франка до Меморіалу Українським Січовим Стрільцям на Янівському кладовищі.

Читайте також: Звірюка в короні. Скільки пам'ятників ЗУНР потрібно Львову

Колону розпочнуть формувати о 12:45 на площі перед університетом. Далі колона вирушить за маршрутом: вул. Університетська, 1 – вул. Листопадового Чину – вул. Гоголя – вул. Шевченка – Янівське кладовище (Меморіал Українських Січових Стрільців). За маршрутом ходи ситуативно перекриють рух транспорту.

Додамо, що ходу організовує студентська молодь Львова спільно з освітянами та громадськими активістами. Долучитись до неї кличуть усіх львів’ян.



Читайте також:
30 Жовтня, 2019 12:59
Верный Присоединюсь к шествию, поддержу их призыв! [***]s://picua.org/images/2019/10/16/15bb191ded5450af0899982eb76554b6.jpg Нам надо держаться вместе! Только вместе мы сила, способная противостоять преступникам во власти.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!