У Львові відбудеться ІІ Форум електронного врядування. Як взяти участь

1880 0
25-го листопада у приміщенні Українського католицького університету на вул. Козельницькій, 2а вдруге відбудеться Форум електронного врядування 451°Е.
Фото: articulosit.wordpress.com

Фото: articulosit.wordpress.com

Організатори зазначають, що на учасників очікує безліч цікавих панельних дискусій, під час яких спікери та експерти розглянуть основні зміни впродовж останнього року у сфері електронного врядування:

- Що чекає на нас у майбутньому?
- Скільки часу нам на це потрібно?
- Куди рухатись Україні у сфері е-врядування?
- Які основні пріоритети у цій галузі на 2017 рік?

Серед спікерів, які братимуть участь у панельних дискусіях, будуть представники державної та місцевої влади, фондів та громадських організацій, іноземні та українські експерти, відомі стартапери та багато інших людей, які  працюють над розвитком е-врядування в Україні, –  інформує прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: 10 громадських проектів, які найбільше підтримують львів’яни

«Торік ми започаткували хорошу ініціативу – Форум електронного врядування 451Е. Тоді, він став своєрідним плацдармом для багатьох інновацій, які відбулись в Україні за останній рік. І ми вирішили зробити його традиційним. Це наче звіт про результати впровадження е-врядування у році, що минає, і планування його розвитку в наступному», – зазначив керівник міського управління ІТ Іван Коржов.

Програма Форуму та реєстрація – за посиланням.

Організатор заходу - управління ІТ Львівської міської ради. Форум відбудеться за підтримки генерального партнера - компанії Mastercard Україна, срібних партнерів - компанії SAP Ukraine та DeNovo, а також бронзового партнера - компанії Київстар. Інформаційну підтримку надасть "Твоє місто".

Додамо, у Львові триває голосування за проекти, що претендують на фінансування із громадського бюджету. Пропонуємо детальніше ознайомитися із 10-ма ідеями, які отримали найбільшу підтримку, станом на ранок 8-го листопада. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!