У Львові відбудеться казковий концерт «Колискових для Олекси» Соломії Чубай

1649 0
Колискові Соломії Чубай зцілюють, а історія про її сина Олексу та його Планету зачаровує.
Фото: Соломія Чубай

Фото: Соломія Чубай

23 жовтня, о 19:00 год, у Палаці культури Гната Хоткевича казковий концерт та презентація нового альбому «Колискові для Олекси. ІІ» у межах соціально-культурного інклюзивного проєкту Соломії Чубай. Про це повідомляють організатори.

Колискові співатимуть та танцюватимуть: Соломія Чубай – вокал, Сашко Главацький – гітара, Ігор Гнидин – барабани, Андрій, Коник – бас-гітара, флейта, Том Луголообі – рояль, Гурт ROCKOKO, Національна капела «Дударик», керівник Дмитро Кацал. Диригує Євген Крук (INSO-Lviv), відеоарт: Олексій Хорошко.

Основою концерту буде презентація нового альбому «Колискові для Олекси ІІ» Соломії Чубай. Глядачі поринуть у світ неймовірної красивої музики та текстів на слова Лесі Українки, Грицька Чубая, Миколи Вінграновського, Платона Воронька та сучасників: Івана Малковича, Катерина Міхаліциної, Жака Жаб’є, Олесі Мамчич, Андрія Содомори.

Соломія Чубай почала цей проєкт тоді, коли Олекса пішов до першого класу звичайної початкової школі і батьки учнів, почувши, що в Олекси аутизм, почали збирати підписи про виключення хлопчика зі школи. Щоб більше такого не траплялося, проєкт через музику та розголос, через українські колискові хоче достукатися до людей, які зможуть краще зрозуміти та почути батьків особливих дітей і прийняти їх.

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!