У Львові відбудеться концерт поезії та музики. Де дивитися

2695 0
Цього вечора можна буде почути вірші Ірини Рубець під музику Михайла Олійника, які увійшли до їхньої аудіозбірки «Обійми мене...».
Фото: Ірина Рубець та Михайло Олійник

Фото: Ірина Рубець та Михайло Олійник

Львівська поетеса Ірина Рубець разом із композитором та саундпродюсером Михайлом Олійником презентують сьогодні, 7 жовтня, у Львові свій авторський проєкт «Обійми мене». Концерт відбудеться о 19.00 годині у MolodoZeleno, що на вулиці Джерельній,20. Тvoemisto.tv транслюватиме захід на своїй Фейсбук-сторінці та на Ютуб-каналі.

Читайте також: «Обійми мене». Львівські поетеса та композитор створили чуттєвий альбом віршів та музики

У 2019-му Ірина Рубець видала дебютну збірку віршів ПРО«ЗРІННЯ СЛОВОМ». Творчість поетеси надихнула львівського композитора Михайла Олійника написати музику до двох десятків найбільш чуттєвих та глибоких віршів поетеси. Так з’явилась на світ спільна робота митців – аудіозбірка «Обійми мене».

Альбом «Обійми мене...» доступний у форматі CD та на цифрових платформах Apple Music, ITunes, Spotify, Google Play, YouTube Music та ін. 

Послухати альбом можна тут:

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!