На правах реклами

У Львові відбудеться кулінарний майстер-клас. Де подивитись

1821 0
Салон елітної побутової техніки Gorchyn Luxury Concept House проведе майстер-клас за участі відомого бренд-шефа.
фото: gorchyn.com

фото: gorchyn.com

Завра, 11 липня, у Львові відбудеться кулінарний майстер-клас від Gorchyn Luxury Concept House, у якому візьме участь Олег Чешик — бренд-шеф ТМ V-ZUG.

Олег Чешик

Gorchyn Luxury Concept House — це компанія, що надає увесь комплекс послуг для смарт-дому від інженерії до побутової техніки. У салоні Gorchyn Luxury Concept House представлено близько 10 брендів побутової техніки, зокрема: Liebherr, De Dietrich, Brant, Bora, Falmec, Fulgor Milano, Steel, Nivona та ексклюзивно у Західній Україні техніку швейцарської компанії V-Zug.

Оскільки Gorchyn Luxury Concept House сімейний демонстраційний концепт, власники постійно влаштовують мастер-класи у домашній атмосфері для своїх клієнтів із відомими фуд-блогерами та шеф-кухарями.

Майстер-клас відбудеться завтра, 11 липня, о 18:00, в шоу-румі Gorchyn Luxury Concept House, що за адресою Львів, вул. Володимира Великого, 1. Через обмежену кількість місць на майстер-клас, подивитися трансляцію заходу можна буде о 18:30 на Youtube-каналіFacebook-сторінці та на сайті Tvoemisto.tv.

Довідка.

Засновниками Gorchun Luxury House є сімейне подружжя львів'ян — Христина та Микола Горчин. На сьогодні родина спільно працює під єдиним брендом Gorchyn, надаючи увесь комплекс послуг для смарт-дому від інженеріі до побутової техніки. Мультибрендовий шоу-рум Gorchyn Luxury Concept House відкрився у Львові 2016 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!