У Львові відбудеться літературна дискусія. Де подивитись

1724 0
Завтра у Львові говоритимуть про те, як писати про місто.
фото Priscilla Du Preez

фото Priscilla Du Preez

Як писати міські історії? Звідки черпати натхнення для нових текстів про міське життя? Вузькі середньовічні вулички в центрі та урбанізовані райони Львова надихатимуть ще не одне покоління авторів. Про те, як сьогодні творять львівські майстри слова говоритимуть під час літературної дискусії «Писати про місто».

Учасники:

Григорій Семенчук – український поет, публіцист, музикант, культурний діяч. Учасник багатьох літературних фестивалів і перформансів. Має численні публікації в пресі та інтернет-часописах. Директор Місяця авторських читань у Львові. Протягом травня-червня цього року був резидентом у літературній резиденції Вілла Деціус у Кракові (Польща).

Барбара Терьо – професор соціології Монреальського університету. Викладає класичну соціологію і перекладає німецькі фейлетони на французьку мову. Займається журналістською діяльністю. З травня цього року проживає у Львові, досліджує культуру міста та веде про це блог «Міська письменниця Львова». 

Модератор:

Ярина Боренько – політолог, займається питанням освіти з прав людини і демократії. Працює розробником навчальних програм і тренером програми «Молодіжний працівник». 10 жовтня 2015р. написала свій перший допис у Фейсбуці під сіткоміткою #напарафії, запропонувавши саме так розглядати міські процеси.

Захід розпочнеться завтра, 9 липня, о 17:00. Локація: URBAN бібліотека, вул. Устияновича, 4. Вхід вільний.

Tvoemisto.tv вестиме онлайн-трансляцію дискусії, яку можна буде переглянути на сайті: tvoemisto.tv/on-line та на Facebook-сторінці Твого міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!