У Львові відбудеться марш, перекриватимуть вулиці

2387 0
У неділю, 5 листопада центром Львова пройде Марш слави Галицької армії та військ Української Народної Республіки.
фото: www.gazeta-misto.te.ua

фото: www.gazeta-misto.te.ua

З нагоди 99-ї річниці проголошення Західної Української Народної Республіки громадська організація Товариство пошуку жертв війни «Пам'ять» організовує низку заходів присвячених цій події. Зокрема, у неділю відбудеться Марш слави Галицької армії та військ УНР.

За даними прес-служби Львівської міської ради, збір учасників маршу призначено біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу на 12:00. Піша хода учасників маршу пройде за маршрутом: від пам’ятника В’ячеславу Чорноволу - вул. Руська, пл. Ринок – вул. Беринди – просп. Свободи - пл. Міцкевича - просп. Свободи - Львівська Опера - просп. Свободи - вул. Беринди - пл. Ринок. За маршрутом руху ходи буде ситуативне перекриття руху транспорту до 10 хв.

Читайте також: Про культуру дискусії. Які висновки слід зробити з конфлікту довкола півмарафону

О 13:00, коли хода повернеться на пл. Ринок, тут відбудеться театралізоване військово-історичне дійство. Відтак усі події перенесуться у сквер «На Валах» (вулиця Володимира Винниченка, 18), де з 14:00 до 15:00 відбуватиметься відтворення боїв за Львів.

Нагадаємо, минулої неділі у Львові відбувся півмарафон, задля якого перекривали десятки вулиць на кілька годин. Він викликав перебої в курсуванні громадського транспорту та затори на дорогах, а відтак і нарікання з боку львів’ян.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!