У Львові відбудеться марш за права тварин

2699 0
Зоозахисників та небайдужих львів'ян закликають об'єднатися заради гуманного поводження із тваринами.
UAnimals / Facebook

UAnimals / Facebook

Марш у Львові проводиться в рамках Всеукраїнської акції та запланований на 15 жовтня. Про це йдеться на сторінці події у Facebook

Читайте також: Речника "Львівавтодору" звинуватили в жорстокому поводження з собакою. Він заперечує

"Подія покликана об'єднати зоозахисну спільноту та заявити владі і громадськості, що тисячі українців готові боротися за гуманність і права тварин. Ми вийдемо для того, аби покласти край знущанням над тваринами в цирках і сфері розваг, закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на гуманне ставлення до тварин" повідомляють організатори маршу. 

Читайте також: За знущання над тваринами тепер можуть ув'язнити на вісім років

Як відомо, виконком Львівської міської ради заборонив пересувні цирки у місті. Антимонопольний комітет назвав це рішення таким, що порушує конкуренцію, і вимагав скасувати. ЛМР вирішила відстоювати своє рішення у судах. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!