У Львові відбудеться марш за права тварин. Чи перекриватимуть рух

2037 2
Торік на марш вийшли близько тисячі львів’ян.

Сьогодні, 30 вересня, у Львові відбудеться марш за права тварин, який організовує зоозахисна ГО UAnimals, йдеться на сторінці події у Facebook.

Читайте також: Чому захист тварин – це важливо і зовсім не смішно

Хода стартує о 12:00 від Оперного театру, йтиме через весь проспект Свободи, площу Галицьку та Митну, а на вулиці Підвальній поверне на площу Ринок, де і має завершитись марш. За маршрутом колони можливе ситуативне перекриття руху.

Це другий марш у Львові, який спрямований на захист прав тварин та сприяє запобіганню насилля над ними. Крім цього, організатори таким чином хочуть привернути увагу до проблем захисту тварин. 

Читайте також: Дай лапу, покажи жетончик. Як працює реєстрація тварин у Львові

Нагадаємо, торік у жовтні у Львові відбувся перший марш за права тварин, який зібрав близько тисячі львів’ян та їхніх домашніх улюбленців. 


Читайте також:
30 Вересня, 2018 17:50
Адріан Тварини не можуть мати жодних прав.
Право - це чисто людська концепція.
Тільки нерозумні люди можуть казати, що "миша має право бути нез'їдженою котом", чи що " ведмідь повинен їсти тільки овочі, бо лососі мають право на життя".
Боротися треба не за надання прав тваринам, бо уе маразм.
Боротися треба за обмеження прав людей знущатися над тваринами.
30 Вересня, 2018 12:04
L. Вступати з тваринами у повноцінні правові відносини теж планується?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!