У Львові відбудеться Міжнародна конференція про соціальну відповідальність бізнесу

2083 0
На конференції презентують перший авторський путівник українською мовою «Рим і Ватикан 753 до н. е. – 2018 н. е.».
Фото: fr.ill.in.ua

Фото: fr.ill.in.ua

Сьогодні, 7 червня, у Львові відбудеться IV Міжнародна конференція «Соціальна відповідальність бізнесу», на якій представники компаній, науковці та представники влади обговорюватимуть створення спільних цінностей між бізнесом та освітою.

«На думку організаторів конференції, важливо розуміти, куди ми рухаємося на усіх рівнях: регіональному, державному, світовому. Львівському бізнесу є чим пишатись у цьому напрямку і є куди рухатись далі», – говорить Дмитро Афтанас, президент Львівської торгово-промислової палати.

Читайте також: Бізнес, який робить лише гроші – бідний. Три історії соціально відповідального підприємництва

Крім обговорень та дискусій, під час заходу підпишуть Пакт заради молоді, проведуть семінар «Відповідальна поведінка: вимоги до міжнародних компаній в Україні» та презентують один з проектів успішної співпраці бізнесу та ГО – Перший авторський путівник українською мовою «Рим і Ватикан 753 до н. е. – 2018 н. е.»

Конференція розпочнеться о 10:00 у Дзеркальній залі Львівського оперного театру, що за адресою проспект Свободи, 27. Детальнішу інформацію про подію можна переглянути на Facebook-сторінці.

Організаторами IV Міжнародної конференції «Соціальна відповідальність бізнесу» є Львівська торгово-промислова палата, Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», Центр міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас». Подія відбудеться за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства молоді і спорту України, Львівської ОДА та Львівської міської ради.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!