Дві сцени і 40 дискусій. Яким буде цього року християнський фестиваль «Вітер На-Дії»

2445 0
Цьогоріч фестиваль повертається до офлайн формату із дотриманням карантинних обмежень.
Фото організаторів фестивалю

Фото організаторів фестивалю

У неділю, 12 вересня, на території Українського Католицького Університету та прилеглій території Стрийського парку відбудеться вже шостий молодіжний християнський фестиваль «Вітер На-Дії». Цього дня діятимуть дві музичні сцени, понад 40 дискусій із 120 захоплюючими спікерами, працюватиме фуд-корт та відпочинкові зони.

Читайте також: У Львові оголосили прийом заявок на стипендію імені Маркіяна Іващишина

Фестиваль розпочнеться Літургією, яку очолить львівський єпископ Володимир Ґруца. Впродовж фестивального дня буде чимало нагод для спілкування з духовенством. Гостем фестивалю буде отець Жоао Шагас – відповідальний за душпастирство молоді в усій Католицькій Церкві. Він прибуде спеціально з Ватикану, щоб спілкуватись з українською молоддю та священниками про необхідність слухання в сучасному служінні Церкви, а особливо тоді, коли йдеться про служіння молодим людям.

У дискусійних майданчиках цьогоріч багато уваги приділяють 30-річчю відновлення Незалежності України. Для організаторів дуже важливо показати молодим людям, наскільки їхня країна сповнена можливостей та нагод, які варто помічати та ними мудро користуватись.

Читайте також: Стала відома повна програма фестивалю BookForum у Львові

Солістка гурту Go_A Катерина Павленко, відома дизайнерка Юлія Магдич спілкуватимуться  про те, чи сьогодні українське є модним у світі та як його популяризувати.

Президент УКУ Владика Борис Ґудзяк та Державний секретар Кабінету міністрів Олександр Ярема вестимуть дискусію про мрії українців і чому мріяти – так важливо.

Бізнес-мислитель Адріан Сливоцький говоритиме з молоддю про те, чи ми, українці, впливаємо на глобальні процеси і чому повинні це робити. У цій розмові з’явиться чимало успішних прикладів сучасників-українців, а також буде можливість прослідкувати за думкою Митрополита Шептицького, який безумовно був і залишається постаттю всесвітньої величини.

Також молодь шукатиме відповідь на запитання, чи вища освіта є лише формальністю, чи необхідною передумовою для успішного майбутнього, за участю Михайла Винницького – Керівника Секретаріату Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Костянтина Пилипчука – старшого віце-президента SoftServe, та віце-ректорів УКУ Володимира Турчиновського і Тараса Добка.

Валерія Козлова, провідна експертка з розбудови систем у бізнесі через трансформацію способу мислення поділиться своїми думками про те, що ж стоїть українцям на заваді досягнення успіху.

Читайте також: Моцарт виглядає для вас чужинцем, але дайте йому час

Не обійдеться також без насиченого музичного наповнення. Впродовж дня у Стрийському парку на денній сцені виступатимуть молоді, цікаві та професійні християнські гурти: МетаНоя, CRY NEBA, KVANT, PopryVse,  ModernFolk. Згодом на вечірній сцені буде шалений драйв від хлопців із гурту Дикобраз, романтичний рок від Фіолету та справжній вибух емоцій від цьогорічних представників України на конкурсі Євробачення – Go_A.

Ближче ознайомитися з програмою та придбати квитки можна на сайті події. Також буде можливість придбати квитки безпосередньо в день фестивалю, проте організатори закликають зробити це заздалегідь, щоб уникнути зайвих черг.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!