Політична реклама

У Львові відбудеться музичний "Кінець світу"

1680 0
У Львові 12 грудня відбудеться просторово-музичний проект «Кінець Світу 12.12.12». Учасникам запропонують інтелігентне товариство, експериментальну музику і хорошу поезію. Вертепне дійство, яке творитиме містерію «кінця часів» (Fin de siècle) одночасно відбуватиметься на трьох рівнях будинку за адресою вул. Чайковського,7.

«Дванадцятого числа, дванадцятого місяця, дванадцятого року в рамках дванадцятого фестивалю «Jazz Bez»  у вас буде остання нагода зустріти «Кінець Світу» разом з представниками радикального (та ліричного) музичного (та літературного) авангарду», -  повідомляє ZAXID.NET, посилаючись на організаторів.

До просторово-музичного проекту «Кінець Світу 12.12.12» долучилися:

-              «Ensemble Nostri Temporis»  – сучасна класична музика;

-              «Meeting of sounds» – імпровізаційна музика легенди російського андеграунду Сєргєя Лєтова, засновника українського фрі-джазу Юрія Яремчука, київських гітаристів братів Радзецьких та шаленого британського вокаліста Філа Мінтона;

-              «Marinita Trio & Perelman» – орієнтальний спів Марини Захарової та мелодії уду і бузукі Аміра Перельмана з Ізраїлю;

-              польський неоклезмерський проект «Daktari» – нойз та джазова імпровізація народних пісень;

-              «Drymbient» – дримбово-лірницькі електроакустичні експерименти Любка Маріаша;

-              «Sonic Forecast» у якому зібралися контрабасист Андрій Арнаутов, піаніст Юрій Середін, саксофоніст Тарас Баковський та португальський барабанщик Luis Candeias;

-              «DrumТиатр» – симбіоз музики, літератури, театру і відео;

-              художниця Гриця Ерде, поети Юрій  Іздрик, Гриць Семенчук, Галина Крук, Мірек Боднар та інші адепти.

Купивши квиток на «Кінець Світу», можна вільно пересуватися всіма рівнями та споглядати різні тлумачення ритуального дійства, що пульсуватиме багатошаровими асоціативними зв'язками між окремими частинами.

Квитки продаються у касах Львівської Філармонії (вул. Чайковського,7) та у галереї "Дзиґа" (вул. Вірменська,35). Орієнтована вартість квитків: 60 -120 грн. Учасники «дзиґівських» клубів можуть придбати квитки зі знижкою до 26 листопада.

Дислокація учасників «Кінця Світу»

Клуб «Культ»: «Daktari» (PL), «Sonic Forecast» (UA, PT).

Фойє: «Drymbient» (UА).

Великий зал: «Ensemble Nostri Temporis» (UА), «Meeting of sounds» (UА, RU, UK), «Constanty» (UА).

Малий зал: «Marinita Trio & Perelman» (UA, IL), «DrumТиатр» feat. Галина Крук, Гриця Ерде, Мірек Боднар (UА).

Кожен з учасників «Кінця Світу» представить свій сценарій цієї, важливої у житті кожного, події (часом не без іронії, одкровення, чи, навіть, сарказму).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!