У Львові відбудеться музичний марафон на підтримку соліста балету «Життя», хворого на рак

4572 0
В Олександра Гарбарчука виявили рак шлунку.
Фото: Олександр Гарбарчук

Фото: Олександр Гарбарчук

17 серпня о 19:00 львів'ян та гостей міста запрошують на музичний марафон «СВІЙ за СВОГО», який організовують на підтримку заслуженого артиста України, соліста ТанцТеатру «Життя» Олександра Гарбарчука.

Олександр Гарбарчук сьогодні потребує допомоги. У нього виявили дискогезивну карциному тіла шлунку (рак шлунку). Йому необхідні вартісне тривале лікування та реабілітація.

Читайте також: У соліста балету «Життя» Олександра Гарбарчука виявили рак. Потрібна допомога

«Усі ми пам'ятаємо першу перемогу України на «Євробаченні»! Тоді в Стамбулі, поруч з Русланою на сцені був Олександр Гарбарчук. Він у нашій творчій родині вже понад 25 років. Новина про його хворобу стала для нас громом серед ясного неба. Сашко – глибоко порядна і неймовірно сильна людина, батько двох донечок (17 і 3 роки). Сьогодні його майбутнє залежить від нашої підтримки – і фінансової, і моральної», – йдеться у повідомленні організаторів благодійного марафону ТанцТеатру «Життя».

У благодійному марафоні візьмуть участь Танц Театр «Життя», Руслана, Павло Табаков, Panchyshyn, Назар Савко, Андріана, Октет «Орфей», BAKUN, Ірина Доля, Ліля Ваврін, Заліско, Зіновій Карач, Paulman.

Музичний марафон відбудеться 17 серпня о 19.00 год в Enio Event Square на вулиці Джерельній, 22.

Для тих, хто не зможе доєднатися, але має змогу допомогти, є номер картки дружини Олександра: 4149439312241445 (Гарбарчук Надія).

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!