У Львові відбудеться мирна акція «Маріуполь – це Україна»

954 0
Акція відбудеться на площі Галицькій.
Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

У суботу, 24 вересня, о 12.00 на пл. Галицька, 15 у Львові відбудеться мирна акція «Маріуполь – це Україна». Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила керівник Центру підтримки переселенців Юлія Григор. 

«Ми виступаємо проти псевдореферендуму у Маріуполі. Завтра відбудеться мирна акція у багатьох наших центрах країни. Якщо люди мають бажання зробити плакати, то можуть з ними приходити. Під час акції кожен охочий зможе висловитись з приводу того, що відбувається в країні», – сказала вона.

Читайте також: Із російського полону повернуся львів’янин Юрій Новосядло, що захищав Маріуполь

Нагадаємо, минулого тижня у Львові небайдужі мешканці вийшли на мирну акцію на підтримку військовополонених, літніх жінок та вагітних, що перебувають на непідконтрольній Україні території.

Зазначимо, що 21 вересня увечері Україна повернула з російського полону 215 людей, серед яких було 124 офіцери. Зокрема, звільнили 108 бійців полку «Азов» та інших формувань Національної гвардії України, а також військовослужбовців Сухопутних і Військово-Морських сил, територіальної оборони ЗСУ, Державної прикордонної служби, Національної поліції, працівників СБУ, Держспецслужби транспорту, Державної митної служби.

Більше про те, кого вдалося визволити з полону ворога, читайте у матеріалі.

Tvoemisto.tv розпочало серію публікацій із родинами захисників Маріуполя та «Азовсталі». Перша розмова була саме із пані Іриною, мамою звільненого з полону воїна. Повне інтерв’ю можете прочитати за посиланням.

 
Антоніна Костик
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!