У Львові відбудеться найбільший забіг Європи на підтримку жінок з раком молочної залози

1086 0
Мета забігу – зібрати 170 тис. грн на запуск проєкту «Рівний консультант» та відкриття кабінету психологічної підтримки.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

У Стрийському парку проведуть найбільший забіг Європи у підтримку жінок з раком молочної залози Race for the Cure. Спортивна подія відбудеться сьогодні, 3 жовтня, об 11:00.

Мета забігу – зібрати 170 тис. грн на запуск проєкту «Рівний консультант» та відкриття кабінету психологічної підтримки на базі Національного інституту раку, завдяки якому онкопацієнти зможуть отримати інформаційну та емоційну підтримку від тих, хто уже має досвід боротьби з онкологічним захворюванням.

«Кожна 8-ма жінка в Україні стикається з проблемою раку молочної залози. Долучившись до благодійного забігу Race for the Cure, ви робите вклад у підтримку жінок з цим діагнозом. Ви можете присвятити свій пробіг або прохід дистанції якісь особливій людині, мамі, другові, медичному працівнику або організації», – зазначають організатори.

Долучитись до пробігу можна ставши учасником масового забігу 3 жовтня або пробігти, пройти будь-яку дистанцію в період з 26 вересня по 10 жовтня біля будинку у своєму парку, на стадіоні, біговій доріжці.  Для цього слід зареєструватись та оплатити внесок 15 євро.

Нагадаємо, що 3 жовтня через велогонку TOUR de ONUR, з 8:00 по 15:00 на пр. Чорновола, зокрема на ділянці від вул. Зернової до вул. Липинського, міський громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!