Як зміниться спорткомплекс на Кастелівці. Деталі

3068 0
Минулого року торги не відбулися через недостатню кількість пропозицій.
фото: Google Maps

фото: Google Maps

У Львові оголосять новий тендер на реконструкцію спорткомплексу, що на вул. Кастелівка, 8. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів директор ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій.

Читайте також: У Львові оголосили новий тендер на будівництво Палацу спорту на Сихові за 620 млн гривень

«Під час реконструкції наявного спортивного комплексу мають встановити три тенісних корти, тренувальне поле, бігові доріжки для легкої атлетики, майданчик для воркауту, дитячий майданчик. А також відреставрувати так звану адмінбудівлю з приміщеннями для теоретичних занять та встановити там душові і роздягальні», – каже він.  

Нині проектно-кошторисна документація перебуває на стадії коригування. Оскільки минулого року торги не відбулися, бо був лише один учасник, – виконавчий комітет ЛМР вирішив збільшити його вартість.

«Перед тим, як оголошувати торги знову, ми були зобов’язані відкоригувати проектно-кошторисну документацію. Наразі вона є на експертизі. Після успішного проходження експертизи можна буде оголошувати електронні торги, для яких нам треба хоча би двох учасників», – зазначає Ігор Самотій.

Читайте також: У Львові після ремонту відкрили вулицю Збиральну. Фото

Додамо, що цього року на об’єкт у бюджеті передбачили 4 млн грн. Нагадаємо, наприкінці минулого року у Львові оголосили тендер на реконструкцію спорткомплексу на Кастелівці, 8. Тоді очікувана вартість робіт становила майже 27 млн гривень.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!