У Львові відбудеться п'ять кавових чемпіонатів

2309 0
18 – 21 вересня в рамках VIII Свята «На каву до Львова» відбудуться чемпіонати під егідою SCAE (Асоціація Спешіалті Кави Європи). До Львова з’їдуться майстри кавової справи з усіх куточків України.
Фото організаторів

Фото організаторів

Відбудуться офіційні національні чемпіонати, які проводяться згідно міжнародних правил і регламенту та санкціоновані WCE (World Coffee Events) під егідою SCAE (Асоціація Спешіалті Кави Європи): XI чемпіонат баріста, VII чемпіонат каптестерів, II чемпіонат з обсмажування кави, I чемпіонат брюверс кап, I чемпіонат приготування кави у джезві, інформує прес-служба фестивалю. 

Як зазначив в. о. національного координатора  SCAE України Єгор Полянський, чемпіонати SCAE - надзвичайно важлива подія як для національного відділення асоціації, так і для кавової індустрії України в цілому. Переможці чемпіонатів візьмуть участь у провідних світових чемпіонатах.

«Зазвичай ми стаємо свідками презентацій від найталановитіших кавових професіоналів, що творять з кавою просто дивовижні речі, від яких в цей напій просто неможливо не закохатися. Впевнений, що наші спільні зусилля дозволять значно збільшити загальний ефект від свята «На каву до Львова» та забезпечити популяризацію кави найвищого ґатунку в Україні», – додав експерт.

Змагання відбудуться у бізнес-центрі «RIUS» (вул. Гнатюка, 12А), «Світ Кави» (вул. Кульпарківська, 59), Львівська Копальня Кави (пл. Ринок, 10).

«Ми горді, що прийматимемо цього року національні чемпіонати. Зберуться найкращі баріста країни, які будуть експериментувати, творити, вдосконалюватися, адже кава розкривається тільки, тим хто віддає їй багато часу і праці, вивчає її, надихається нею», - розповів директор свята «На каву до Львова» Андрій Сидор.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!