Львовом пройде римо-католицька молитовна хода. Маршрут

1699 0
Ходу вирішили влаштувати на честь св. Йоана з Дуклі.
Фото: old.janzdukli.org.ua

Фото: old.janzdukli.org.ua

У суботу, 23 червня, з 16:00 до 17:00, у Львові відбудеться молитовна хода, яку організовує Курія Львівської Архідієцезії Римо-Католицької Церкви в Україні. Хода відбудеться з нагоди Урочистого Богослужіння на честь св. Йоана з Дуклі. Про це йдеться на сайті Духовна велич Львова.

Учасники вирушать від храму греко-католицької парафії церкви Св. Андрія Первозванного, що на пл. Соборній 3, за маршрутом: пл. Соборна, 3 – пл. Данила Галицького – пл. Адама Міцкевича – просп. Свободи – вул. Беринди – пл. Катедральна, 1 (Катедральний Собор Внебовзяття Пресвятої Діви Марії).

Читайте також: У вірян УГКЦ з’явиться нове церковне свято

У патрульній поліції Львова Tvoemisto.tv розповіли, що про перекриття вулиць до поліцейських ніхто не звертався. При цьому правоохоронці пообіцяли з’ясувати детальніше, чи буде необхідність перекривати рух транспорту під час ходи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!