У Львові відбудеться сьомий «Фестиваль Партнерства». Програма

1506 0
Серед подій фестивалю заплановані виступи українських та польських виконавців та різноманітні виставки.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

7-9 вересня у місті відбудеться одна з найбільших українсько-польських подій – VIІ «Фестиваль Партнерства», який організовується Генеральним Консульством Республіки Польща у Львові спільно з органами місцевого самоврядування.

Для участі у Фестивалі до Львова прибудуть офіційні делегації від польських воєводств та міст-побратимів Львова. Разом із львівськими колегами їхні польські партнери, політичні, громадські та культурні діячі ділитимуться досвідом на «Форумі Партнерства». Цього року дебати стосуватимуться культури, туристичного розвитку міст та його впливу на життя мешканців. 

Читайте також: Львів'ян запрошують обговорити міське планування вулиць

«Фестиваль Партнерства» сприяє розвитку культурної співпраці Польщі та України, презентує мистецьке життя польських міст та воєводств і відображає творчу діяльність міста Львова та Львівської області», – зазначають організатори.

Головна сцена фестивалю розміститься на площі Ринок, де протягом 7-8 вересня виступатимуть українські та польські музичні колективи різноманітних напрямків. Зі сцени лунатиме джаз, блюз, фольк, рок, етно музика.

Також на площі Ринок на промо-стендах представлятимуть свої туристичні перлини та освітні програми партнери Львова – польські міста і воєводства. Цьогорічною родзинкою буде Мобільне велосипедне містечко, де наймолодші учасники зможуть навчитись безпечно їздити на велосипеді через перехрестя та потенційно небезпечні місця.

Читайте також: Львів’ян запрошують на дні європейської спадщини у Львові. Програма

У програмі фестивалю заплановані різножанрові виставки: місто Варшава представить прекрасну фотовиставку «Варшава між війнами 1918-1939», місто Єленя Гура привезе виставку «Карконоші – найгарніша перлина Сілезії». Графічні роботи з Карконоського музею в Єленій Гурі, а з міста Кєльце до Львова приїдуть дві виставки художників, яких поєднує захоплення новими засобами масової інформації та віртуальним світом, а саме - картини Магдалени Лесьняк «В мережі» та картини Рафала Урбанського «QR – реінтерпретація».

Вхід на всі акції фестивалю – вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!