У Львові відбудеться суд над митником, якого затримали за хабар

1692 0
Прокуратура Львівської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно інспектора Львівської митниці пункту пропуску «Угринів» за вимагання й отримання хабара в розмірі 17 тис. 600 грн.
фото ілюстративне: прес-служба  ГУ ДФС у Львівській області

фото ілюстративне: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

Встановлено, що ці кошти працівник митниці отримав від громадянина за проходження митних формальностей та нестворення штучних перешкод під час переміщення через митний кордон України вантажів сигарет, інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Справу розглядатимуть у Сокальському районному суді Львівської області. Відповідно до чинного законодавства, митникові загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у серпні затримали двох митників, які працювали у пункті пропуску Угринів – Долгобичув на Львівщині, за отримання хабара при виконанні службових обов’язків.

Нагадаємо, нещодавно на пункті пропуску «Устилуг» затримали водія мікроавтобуса «Мерседес», котрий намагався вивезти раритетні книги за кордон. Через те що оловік нервува, прикордонники вирішили детальніше оглянути машину. Про це інформує Державна прикордонна служба України-Західний кордон. 

Джерело: zaxid.net.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!