У Львові відбудеться театралізована Хресна дорога для дітей

2220 0
Сьогодні, 25 березня, о 16:30 у Митрополичій Базиліці Успіння Пресвятої Діви Марії (площа Катедральна, 1) відбудеться міжконфесійна Хресна дорога для дітей. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради із посиланням на релігійний ресурс «Духовна велич Львова».

Зокрема, заплановано театралізоване дійство за участю самих дітей, які візуалізуватимуть кожну стацію. Проводитиме хресну дорогу для дітей у храмі отець Іван Ходонович, вікарій Львівської катедральної парафії. Музичний супровід здійснюватиме хор «Світелка».

«Хресна дорога дає змогу перенести наші думки у ті часи, коли Пілат засудив Ісуса Христа на смерть. Саме театралізований спосіб дасть змогу дітям краще осмислити той час і пороздумувати над терпіннями Ісуса Христа», - зазначають організатори.

До особливої Хресної дороги організатори запрошують усіх дітей міста різних конфесій.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!