Львів'ян кличуть на толоку в Митрополичі сади

2724 0
Благодійна організація «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ запрошує львів’ян долучитися до весняної толоки.

Толока відбуватиметься втретє. 23-го березня студенти Львівської Політехніки вже почали прибирання, а основна частина роботи розпочнеться у суботу, 25-го березня, о 10:00. Відбуватиметься у нижній частині Митрополичих садів. Організатори просять взяти з собою рукавиці, змінний одяг, сміттєві пакети від 120 л, а також садові знаряддя (граблі, ножиці).

Читайте також: Митрополичі сади у Львові: чи здійсниться мрія Андрея Шептицького?

Як розповів Tvoemisto.tv диякон Ігор, заступник директора Фундації Духовного Відродження, метою толоки є показати відкритість церкви та готовність до викликів. «Нижні сади нам передані в лютому 2017-го року, і ми дбаємо про свою територію, намагаємося зберегти архітектуру і все історичне, що було до нас».

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України розпорядився виділити 20 мільйонів гривень на реконструкцію Собору святого Юра у Львові

Підготувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!