У Львові відбудеться творчий вечір вчительки, яка бореться із недугою

3859 0
Захід відбувається у межах благодійного марафону «Зірки для Олі». Частину отриманих коштів спрямують на лікування вчительки від раку.
Фото Ольги Ган

Фото Ольги Ган

Львівська вчителька Ольга Ган, яка малює картини і пише поезію, запрошує львів'ян на творчий вечір у кав'ярню «Кармель» 15 травня, о 18.00. Вона презентуватиме авторські листівки зі своїми картинами та поезією.

Читайте також: «Буду бігти за світлячками». Історія вчительки зі Львова, яка малює картини, аби жити

У програмі вечора:

  • презентація листівок-картин;
  • затишна розмова;
  • розіграш подарунків;
  • енергійний та яскравий гурт РАҐА, що експерементує на полі естрадної української/лемківської пісні.

Вхід коштує 135 грн за умов попередньої реєстрації та 150 грн у день заходу.

Захід відбувається у межах благодійного марафону «Зірки для Олі». Частину отриманих коштів спрямують на лікування Ольги Ган від недуги. Реєстрація за посиланням.

Ольга Ган працює вчителькою української мови і літератури у львівському ліцею №45 вже 18 років. Вона пише вірші, прозу та відкрила в собі талант до образотворчого мистецтва. Окрім роботи в школі, вона створює проєкти для дітей, бере участь у благодійних заходах тощо. Такий насичений темп життя дуже їй подобається, але життя внесло свої корективи. Минулого року їй поставили діагноз – пух­лина середостіння, і нині тисячі відвідують виставки та купують її картини, аби допомогти Ользі одужати. Детальніше про історію вчительки, яка бореться з раком і малю картини, аби жити, читайте у матеріалі.

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!