У Львові відбудеться унікальний з’їзд молоді. Як долучитись

3681 0
У липні цього року тисячі молодих людей з’їдуться до Львова на всеукраїнський з’їзд молоді «Вітер На-Дії». З’їзд триватиме 4 дні та збере молодих людей, які прагнуть духовного та особистісного розвитку з усієї України та з-закордону. З’їзд стане одним із кроків у підготовці до Світового Дня Молоді, що відбудеться у 2016 році у Кракові.

Всеукраїнський з’їзд «Вітер На-Дії» відбудеться в Україні вже вдруге і проходитиме 23-26 липня. Цього року організатори очікують більше трьох тисяч учасників. Молоді люди, які приїдуть з різних регіонів, житимуть у львівських сім’ях та у спеціальному містечку «Вітру На-Дії». Їх прийматимуть найактивніші парафії  УГКЦ Львова.

4-денна програма дозволить молоді познайомитися зі Львовом, взяти участь у концертах сучасної молодіжної християнської музики, навчитися нових навиків під час тренінгів та майстер-класів, а також проявити свої таланти.

Під час з’їзду працюватимуть різноманітні майстерні, де можна буде вчитися виготовляти вироби власними руками. Також працюватиме Відкритий університет з цікавими спікерами, відбуватимуться ігри та конкурси.

«Ідея є в тому, щоби дати можливість молоді зустрітися. Хтось вдома, хтось на парафії, але ми всі варимося в своєму колі, і дуже рідко виходимо назовні, а тут є нагода поспілкуватися, познайомитися. Це унікальна подія, яка може для багатьох стати визначальною, підказати подальший шлях», - розповідає голова комісії у справах молоді УГКЦ о. Ростислав Пендюк.  

Вже незабаром буде відкрита рання реєстрація на участь у з’їзді. Всеукраїнський з'їзд молоді "Вітер На-Дії" – це з'їзд Вільних, Ініціативних, Творчих, Енергійних, Радісних молодих людей, які через свої вчинки любові запалюють серця інших надією.

Деталі за телефоном: 096 466 99 85 (отець Ростислав Пендюк). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!