У Львові відбудеться вечір поезії та музики на підтримку онкоодужуючої вчительки

1024 0
Це буде спільний вечір соліста гурту CRY НЕБА Олександра Мамедова та поетеси Олі Ган.
Photo by Thought Catalog on Unsplash

Photo by Thought Catalog on Unsplash

У кав'ярні «Кармель», що на вулиці Винниченка,20А, 12 березня о 19.00 год відбудеться вечір музики та поезії на підтримку львівської вчительки Ольги Ган, яка пише вірші та створює картини.

Як повідомили організатори, це буде спільний вечір соліста гурту CRY НЕБА Олександра Мамедова та поетеси Олі Ган. Зареєструватися на благодійний вечір можна за посиланням.

Частину виручених коштів спрямують на лікування Олі Ган, яка бореться із раком.

Читайте також: «Буду бігти за світлячками». Історія вчительки зі Львова, яка малює картини, аби жити

Зазначимо, що у кав’ярні «Кармель» зараз еспонується виставка робіт Gan Edammse та твори інших художників, які долучилися до благодійної акції «Зірка заради життя». Її мета зібрати кошти на дороге лікування львівської вчительки, письменниці та художниці Ольги Ган. Торік їй поставили діагноз – пух­лина середостіння. 

Ольга Ган працює вчителькою української мови і літератури у львівському ліцею №45 вже 18 років. Вона пише вірші, прозу та відкрила в собі талант до образотворчого мистецтва. Окрім роботи в школі, вона створює проєкти для дітей, бере участь у благодійних заходах тощо. Детальніше історію про мисткиню читайте у матеріалі.


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!