У Львові відбудеться велопробіг «Green Bike»: перекриватимуть рух

1781 0
16 травня, в рамках першого велосипедного фестивалю «ВЕЛОПАРК», який відбудеться у Парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького, вулицями міста пройде велопробіг «Green Bike».
фото надали організатори

фото надали організатори

Родзинкою заходу стане можливість виграти сертифікат на повне технічне обслуговування велосипеду. Сертифікат дістанеться найбільш «зеленому» учаснику велопробігу (учасник, який матиме на собі найбільше речей зеленого кольору).

Початок реєстрації о 10:00 год. на площі біля монументу Слави, що на вул. Стрийській, – інформує прес-служба міста.

Учасники велопробігу рухатимуться за маршрутом: вулиця Стрийська – вулиця Володимира Великого – вулиця Виговського – вулиця Городоцька – проспект Свободи – площа Галицька – вулиця Князя Романа – вулиця Франка – вулиця Зелена – вулиця Руставелі – вулиця Зарицьких – Парк культури ім. Богдана Хмельницького.

Читайте також: У Львові відбудеться перший "Велопарк". Програма фестивалю

Захід триватиме з 10:00 год. до 14:00 год. У цей проміжок часу очікуються тимчасові перекриття руху на вказаних вулицях.

Нагадаємо, у суботу та неділю, 16-17 травня, у львівському Парку культури стартує перший велофестиваль «ВЕЛОПАРК», що покликаний об’єднати всіх небайдужих до велоспорту – спортсменів, любителів активного способу життя, глядачів та вболівальників. Крім того, фестиваль збере ще й музикантів та кулінарів. В рамках фестивалю пройде другий фестиваль вуличної їжі «Парк-пікнік».

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!