У Львові відбудеться велопробіг за участі незрячих

1785 0
4 липня у Львові стартує Благодійний велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» за участі незрячих людей, який триватиме до 5 серпня. Упродовж місяця зрячі та незрячі велосипедисти разом подолають понад 2000 кілометрів на велосипедах-тандемах.
фото: youtube.com

фото: youtube.com

Благодійний велопробіг охоплює десятки населених пунктів Західної та Центральної України, серед яких не лише великі міста – Чернівці, Івано-Франківськ, Рівне, Вінниця, Київ, але й малі містечка та села.

Мета проекту – показати українцям, що незрячі - рівноправні члени суспільства, а здатність «бачити» виходить далеко за межі фізичного зору. Під час Благодійного велопробігу будуть зібрані кошти для облаштування у Львові першої в Україні Сенсотеки – простору для дозвілля та неформальної інклюзивної освіти зрячої та незрячої молоді.

Наразі учасники пробігу проходять тренування.

Контакти:  координаторка Благодійного велопробігу «Бачу! Можу! Допоможу!»  

Вікторія Лучка (тел.: +38 0938398674, е-mail: [email protected]).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!