У Львові відбудеться благодійна вистава «Пригода Святого Миколая»

1108 0
Кошти від продажу квитків скерують на підтримку 103 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

У Львівській філармонії покажуть виставу «Пригода Святого Миколая» від національної хорової капели «Дударик». Подія відбудеться 18 і 19 грудня, о 16:00 і 18:30. Про це повідомили у капелі «Дударик». 

Музика до вистави створена на основі хітів усіх часів, серед яких James Brown «I Feel Good», AC/DC «Highway To Hell», Queen «We Are The Champions», тощо.

Солісти: верховний чортик – Назарій Омельчук, Ангелик – Тарас Різняк, мудрий Кіт – Людмила Бурда. 

Читайте також: Як допомогти військовим зі Львова. Реквізити

«У темні часи всім потрібна казкотерапія. А найулюбленіша зимова казка - прихід святого Миколая, коли   чемні дітки отримують подарунки, а злі чорти-орки - різки! Герої нашої вистави – ангели, ангелята, чортик, чортенята і кіт – зійдуться в епічному музичному двобої за віру у добро і Святого Миколая. Прекрасні голоси артистів, різноманітні інтерактиви, яскраві декорації та святкова атмосфера у залі створять незабутні емоції! Приходьте, щоб подарувати собі та близьким трішки тепла, чуда і  свята!», – запрошують Дударики.

Квитки можна придбати тут. Усі кошти скерують на підтримку 103-тьої окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Нагадаємо, що хорова школа і хорова капела «Дударик» стала однією з перших, хто розпочав приймати переселенців. Керівник капели Дмитро Кацал розповів Tvoemisto.tv, що їхній прихисток святого Лазаря став таким собі перевалочним пунктом, де люди деякий час перебувають та їдуть далі.

Партнерська публікація
_________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

ТЕГИ: вистава «Пригода Святого Миколая», вистава у Львові

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!