У Львові відбудеться XVII Міжнародний економічний форум. Програма, де подивитися

3257 0
На форумі обговорюватимуть економічний розвиток, боротьбу з корупцією, підготовку професійних кадрів, альтернативну енергетику, а українські та іноземні експерти поділяться своїм досвідом.
фото: litac.org

фото: litac.org

26-27 жовтня на стадіоні «Арена Львів» та в інших локаціях міста відбудеться XVІI Міжнародний економічний форум «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні». Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

«Темою однієї із панелей першого дня стане впровадження реформ на шляху економічного зростання. Учасники Форуму обговорять сучасний стан реформ в Україні, можливості поширення європейського досвіду в українських реаліях, а також конкурентні переваги нашої держави», – говорять організатори.

Повна програма доступна за посиланням. Пряму трансляцію можна буде дивитись он-лайн на сайті «Твого міста»: http://tvoemisto.tv/on-line/ а також на нашій Facebook-сторінці орієнтовно з 9:00. «Твоє місто» транслюватиме всі події Форуму, що відбуватимуться у перший день на «Арені Львів» та в другий день у готелі «Соната».

Програма трансляцій:

26 жовтня:

Локація – Стадіон «Арена Львів»

27 жовтня:

Локація – Готель «Соната», вул. Морозна, 14 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!